Fűnyíró alá esett egy kisgyermek

2014. 09. 01., h - 14:59
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kétéves kisfiú súlyosan megsérült.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 30-án 18 óra körüli időben egy vasboldogasszonyi nő fűnyíró traktorral dolgozott gősfai telkükön, mialatt kétéves kisfiúk az udvaron játszott, az édesapa pedig szintén az udvaron volt. Az anya arra lett figyelmes, hogy a gyermek a fűnyíró alá esett; az asszony rögtön leállította a gépet. A szülők – miután kiszabadították a traktor alól – azonnal kórházba vitték gyermeküket, ahol megállapították, hogy nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrséget az ügyeletes orvos értesítette, majd a szülőket a rendőrök tanúként hallgatták ki. Az édesanya a rendőröknek elmondta, hogy a baleset előtt többször figyelmeztette kisfiát, hogy ne menjen a fűnyíró közelébe, valamint ő is nagyon lassan haladt a géppel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Milliós gép, ami nincs

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi férfival szemben.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonta a 03010/4642/2013. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.