Gyors reagálás

2015. 08. 25., k - 12:23
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tiszaújvárosi rendőrök 10 percen belül elfogták azokat a garázda fiatalokat, akik a városban szeméttárolókat borogattak fel.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra 2015. augusztus 22-én 4 óra 10 perckor érkezett bejelentés a helyi közterület felügyelet munkatársától, hogy Tiszaújvárosban a Tisza utcán több fiatal a járda mellett elhelyezett szemetes konténereket döntött fel.

A helyszínre haladéktalanul kiérkező járőrök a közelben elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy főből álló társaságot.

K. Ádám 18 éves, B. Márk 18 éves, Sz. Péter 20 éves és K. László 20 éves tiszaújvárosi lakosokat a rendőrök csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A fiatalok a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését elismerték, őszinte megbánó magatartást tanúsítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefoglaltuk

Röszke közúti határátkelőhelyen egy újabb körözött autót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök.

 

Őrizetben újabb három díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik új pszichoaktív anyagot árultak Encsen, Mérán, és Ináncson.

 

Ismét véget ért egy sorozat

Az esztergomi nyomozók főként gázolajlopásra szakosodott elkövetőket fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Elvette ismerőse telefonját

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobilt, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.

 

Forgalomkorlátozás az M1-es autópályán

Az autópálya, Ausztria felé vezető oldalán Győr térségében történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt a járművek a belső sávon közlekedhetnek.