Hárman egy ellen

2014. 02. 04., k - 09:28
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást a rendőrség egy gyulai verekedés után.

Három fiatal szólalkozott össze egy 34 éves férfival az egyik gyulai italmérőben 2014. február 3-án 20 óra 30 perc körüli időben. A vita tettlegességig fajult, a 25 éves gyulai N. Marietta és a 21 éves szintén gyulai S. Alexandra fiatalkorú társukkal bántalmazták a férfit. A nyomozás jelenlegi adati szerint a 17 éves fiú a sértettet falhoz szorította, majd a lányok többször megütötték. A férfi megsérült, az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint sérülése 8 napon belül gyógyuló. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a két lányt és a 17 éves fiút előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított büntetőeljárás során vizsgálják a konfliktus okát és körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Loptak, ismeri őket?

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Látta valaki?

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Kutyakötelesség

Egy hivatásos belga malinois szagolta ki a kábítószergyanús port egy újpalotai lakásban – a rendőrök három embert vettek őrizetbe.

 

Egy romantikus legenda

A Miskolci Rendőrkapitányság egy romantikus csalás miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalók ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Van másik…

Egy nap alatt hatféle internetes csalás miatt tettek feljelentést Tolnában.