Heroin a pótkerékben

2014. 07. 12., szo - 08:32
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tompai Közúti Határátkelőhelyen fogták el a rendőrök a szerb párost.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján két szerb állampolgár 2014. július 10-én 14 óra 30 perckor a Tompai Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy szerb rendszámú személygépkocsival. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőr munkatársai a vámvizsgálat alkalmával a gépjármű pótkerekébe rejtve bruttó 6,3 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. Az elvégzett gyorsteszt alapján heroinnak minősülő fehér port tartalmazó átlátszó csomagokat a kiskunhalasi nyomozók lefoglalták.

 

A szerb párt elfogták és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették őket. A rendőrség kezdeményezte a külföldiek előzetes letartóztatását, melyet a bíróság a 36 éves férfival szemben 2014. július 11-én 11 óra 30 perckor elrendelt. A 40 éves nő szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Szeméremsértő módon viselkedett, a váci rendőrök keresik.

 

Újra megcsinálták

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.