Heroin a pótkerékben

2014. 07. 12., szo - 08:32
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tompai Közúti Határátkelőhelyen fogták el a rendőrök a szerb párost.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján két szerb állampolgár 2014. július 10-én 14 óra 30 perckor a Tompai Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy szerb rendszámú személygépkocsival. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőr munkatársai a vámvizsgálat alkalmával a gépjármű pótkerekébe rejtve bruttó 6,3 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. Az elvégzett gyorsteszt alapján heroinnak minősülő fehér port tartalmazó átlátszó csomagokat a kiskunhalasi nyomozók lefoglalták.

 

A szerb párt elfogták és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették őket. A rendőrség kezdeményezte a külföldiek előzetes letartóztatását, melyet a bíróság a 36 éves férfival szemben 2014. július 11-én 11 óra 30 perckor elrendelt. A 40 éves nő szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.