Hőkamera segítségével fogták el

2016. 06. 30., cs - 11:57
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A nádasban megbújva fogták el azt a két férfit, akik Fegyvernek külterületén egy lineár öntözőrendszert kíséreltek meg eltulajdonítani.

Több rendőr érkezett 2016. június 29-én 22 óra után egy Fegyvernek külterületén lévő gazdasági területre, ahol – a bejelentés szerint - ismeretlenek megrongáltak egy lineár öntözőrendszert. A helyszínen lévő őr a rendőrök kiérkezéséig hőkamerával követte nyomon a kukoricaföldön menekülő idegeneket. A járőrök láncot alkotva átvizsgálták a területet, majd a repceföldön, illetve a közeli nádasban megtalálták és elfogták a földön megbújó két férfit. A rendőrök a román állampolgárokat lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész őrizetben

A szabolcsi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a külföldi férfit.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.