Játékgépből loptak

2015. 03. 20., p - 08:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Több mint öt és fél millió forintot vittek el egy V. kerületi kaszinóból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat K. István 47 éves, K. Roland 35 éves nagykőrösi, valamint V. Krisztián 32 éves budapesti lakosokkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint négy férfi 2014. december 31-én 23 óra 30 perc körüli időpontban egy Budapest V., Vigadó téri kaszinóba bement, majd az egyik játékgép elektronikus kábelét kihúzták és az abban elhelyezett pénzkazettát kivették. Az egyik férfi kabátja alá rejtette azt, majd elmenekültek a helyszínről. A belvárosi rendőrök a játékteremben elhelyezett kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőket, akik több mint öt és fél millió forintot vittek el.

K. Istvánt és K. Rolandot nagykőrösi lakhelyükön, V. Krisztiánt budapesti lakhelyén 2015. március 17-én elfogták a nyomozók. Negyedik társukat még keresi a rendőrség. A három férfival szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. Az illetékes bíróság 2015. március 19-én elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.