Kábítószer-terjesztőt füleltek le a zalai rendőrök-videóval

2014. 09. 25., cs - 11:41
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 29 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

A gyanú szerint a zalaegerszegi fiatalember az elmúlt időszakban közel 20 alkalommal adott el kábítószert egy helybéli embernek. Az „eladó” házában tartott házkutatásnál a zalaegerszegi rendőrök - kábítószer-kereső kutya segítségével - több helyen, különböző csomagolásokban találtak kábítószernek tűnő porokat és növényi törmelékeket. A férfi szobájából a rendőrök lefoglaltak egy digitális mérleget és közel százezer forintot is, majd a házkutatást kiterjesztették a kertre, ahol 10 tő - az elsődleges szakértői vélemény szerint - cannabis növényre leltek. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, aki azóta szabadlábon védekezik. A gyanúsított a rendőröknek elmondta, hogy ő is rendszeres fogyasztó, marihuána termesztéssel két éve foglalkozik, azonban állítása szerint abból még nem adott el senkinek.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. T. zalaegerszegi lakos ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.