Kábítószerrel kereskedtek

2013. 11. 16., szo - 08:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Három drogterjesztőt és két fogyasztót fogtak el a rendőrök Győrben. A házkutatás során lefoglalt nagy mennyiségű kábítószert szakértő vizsgálja.

2013. november 13-án este a Készenléti Rendőrség járőrei Győr-Szigetben  vonták ellenőrzés alá  az Opel gépkocsit és két utasát. Az egyenruhások az autóban több mint száz gramm  kábítószergyanús növényi törmeléket, az egyik utas ruházatában alufóliába csomagolt fehér port találtak. Sz. Róbert és Sz. Krisztián 18 éves győri lakosok beismerték, hogy kábítószer-fogyasztók, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 
A rendőrök három órával később elfogták és őrizetbe vették P. Zsolt 39 éves győri lakost, aki a két fiatalembernek drogot adott el. A gyanúsított beismerte, hogy a zsebében talált öt csomag fehér por kábítószer. A nyomozók G. Gábor 41 éves és T. Valentina 32 éves győri lakosokat 2013. november 14-én késő este fogták el és kábítószer-terjesztés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. A házkutatás során lefoglalt növényi törmelék és kábítószergyanús fehér por hatóanyagtartalmát vegyészszakértő vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a két férfi és a nő ellen kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.