Kannabiszt termesztett

2016. 05. 21., szo - 05:27
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök tetten értek egy 29 éves férfit, aki a birtokán és az azon lévő épületben kábítószergyanús növényeket termesztett.

A nagykanizsai rendőrök 2016. május 20-án délelőtt lepték meg azt a férfit, aki külterületi ingatlanján és az azon lévő épületben kannabisz növényeket termesztett. A nyomozók 23 tő, különböző fejlettségi fokú kábítószergyanús zöld növényt, több csomag szárított virágmaradványt és szárított növényi törmeléket, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le a helyszíni szemle során.

A tetten ért férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta, hogy a termesztéshez szükséges magokat és eszközöket külföldön vásárolta.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított eljárást a 29 éves férfival szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.