Késsel támadt fiára

2017. 06. 20., k - 14:20
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri férfit előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást M. Attila ellen, aki az eddigi adatok alapján 2017. június 18-án 2 óra körül - előzetes szóváltást követően - egy késsel, több alkalommal megszúrta fiát egri otthonában. A 35 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az egri rendőrök a helyszínen elfogták az 55 éves apát, akit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgattak ki, továbbá előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság 2017. június 20-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.