Kiborult a forró víz

2014. 09. 05., p - 09:44
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy fiatalember szenvedett égési sérülést a kiskunfélegyházi húsipari tanüzemben.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást foglakozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, Kiskunfélegyházán, 2014. szeptember 5-én 7 óra 15 perckor a húsipari tanüzemben két tanuló egy üstben forró vizet vitt a hűtőkamrába. Az egyik fiatal megcsúszott, elesett, a víz pedig a fiú alá ömlött, aki ennek következtében súlyos égési sérülést szenvedett.

A helyszínre érkezett mentőhelikopter a fiatalkorú mátételki lakos fiút Budapestre kórházba szállította.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.