Lapáttal kelt testvére védelmére

2014. 01. 05., v - 13:43
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Két nővel és egy férfival szemben intézkedtek az Újfehértói Rendőrőrs járőrei.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Tamásné 50 éves újfehértói lakos ellen, garázdaság vétség és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Tibor 33 éves máriapócsi lakos ellen, valamint testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Tímea 30 éves újfehértói lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. január 4-én élettársa szüleinek újfehértói házánál megjelent, ahonnan párját erőszakkal próbálta meg hazavinni. Mivel a sértett kiabálását a házban tartózkodó testvére észrevette, azonnal kiszaladt az udvarra, és egy lapáttal H. Tibort bántalmazni kezdte, majd az előttük parkoló gépjármű ablaküvegét is betörte. Ekkor ért oda a sértett édesanyja is, aki a történteket észlelve kikapta M. Tímea kezéből a szerszámot, és ő is ütni kezdte a kocsit. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre siettek, ahol a két nőt elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A férfit a mentőszolgálat munkatársai további orvosi ellátása érdekében a helyszínről kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.