Lehúzták az ujjáról a gyűrűt

2016. 03. 27., v - 09:42
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök fél órán belül elfogták, majd őrizetbe vették a kisújszállási rablás gyanúsítottjait.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két fiatalkorú kisújszállási fiú ellen.

A fiatalok 2016. március 26-án 9 óra körüli időben meglátogatták Kisújszálláson korábbi nevelőapjukat, gyógyszert kevertek a férfi italába, majd védekezésre képtelen állapotát kihasználva lehúzták ujjáról arany gyűrűjét és elhagyták a helyszínt. A kisújszállási rendőrök jó személyismeretének köszönhetően a bejelentést követő fél órán belül elfogták a rablás gyanúsítottjait. A járőrök előállították a fiatalokat a helyi rendőrőrsre. A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették a testvérpárt és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.