Lenyúlta, majd lehúzta a lopott mobilt

2015. 01. 29., cs - 14:48
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy miskolci férfi a helyi áruházból ellopott egy mobiltelefont, majd miután lebukott, még a rendőrök kiérkezése előtt a mellékhelyiségben próbált megszabadulni a jogtalanul szerzett műszaki cikktől.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Zsolt 30 éves sajóbábonyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. január 28-án 18 óra 30 percet megelőzően egy Miskolc - Avasi bevásárlóközpontban az áruvédelmi széfert szétszerelte, majd a dobozban lévő mobiltelefont eltulajdonította. A cselekményt észlelve a tolvajt az áruház biztonsági őre visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig, azonban a férfi a mosdóba kéredzkedett, ahol a jogtalanul megszerzett műszaki cikktől a toalett segítségével próbált megszabadulni. Az elkövető próbálkozását azonban nem koronázta siker, mivel az okostelefon fennakadt a lefolyóban.

 

A bűnügyi őrizetve vett terhelt ügyét a Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal üzleteltek

Ezúttal Tiszaburán csaptak le a rendőrök új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.
Gyanúsítottként hallgatták ki a házaspárt, akik őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

 

Keressük a halálos baleset tanúit

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.