Lezárt ügyek: Magának rendelt a futár

2017. 01. 03., k - 14:24
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy szikszói férfival szemben, aki egy cég futáraként nem létező ügyfeleknek rendelt termékeket, amelyeket saját céljaira használt fel.

Üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Péter 41 éves szikszói lakossal szemben. A gyanúsított 2016 márciusában egy futárcég alkalmazottjaként nem létező megrendelőknek különféle termékeket rendelt meg. A csomagok tartalmát, a főként műszaki termékeket aztán eltulajdonította, de előfordult, hogy olcsó termékekkel pótolta azokat, majd visszaküldte a feladónak, hogy a címzett nem vette át.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.