Megette az ellopott húst

2014. 08. 15., p - 08:22
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tatabányai Rendőrkapitányság vádemelést javasol a férfi ellen.

Csak a tettes által hagyott nyomokat kellett követniük a tatabányai egyenruhásoknak 2014. május 15-én, miután tudomást szereztek egy betörésről. Egy, a városhoz közeli birtokról tűnt el több kilogrammnyi vadhúsból készült kolbász, sonka, szalonna valamint pár üveg bor és pálinka. A tettes az ablakot betörve jutott be a melléképületbe, azon keresztül pakolta ki az élelmiszert. A gyanúsított több nyomot is hagyott maga után, ezen elindulva jutottak el a rendőrök a D. Gábor által használt épületig, ahol igazoltatták a 44 éves tatabányai férfit. Próbálta meggyőzni a járőröket, hogy nála nem találnak semmit, miközben egyik kezében kolbász, másik kezében egy üveg borral nyitott ajtót az egyenruhásoknak. A házkutatás is megcáfolta a férfi által mondottakat. A kisházban kolbászdarabokat találtak a rendőrök, melyeket felismert tulajdonosuk. D. Gábort az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség. A 40 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. A D. Gábor ellen folytatott büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2014. augusztus 14-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Milliós gép, ami nincs

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi férfival szemben.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonta a 03010/4642/2013. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.