Meglopott barátnő - videóval

2016. 11. 09., sze - 11:52
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint sajátjaként használta a párja bankkártyáját egy férfi Siófokon.

A nyomozás adatai alapján H. Bence 2016 augusztusában egy siófoki szállásról több alkalommal eltulajdonította barátnőjének bankkártyáját, amelyről különböző összegekben vett le készpénzt. A férfi a tranzakciókat követően a bankkártyát mindig visszarakta a nő táskájába, akinek azonban egy idő után feltűnt a számlájáról hiányzó pénz. Amikor ezzel kapcsolatban számon kérte barátját, a férfi először tagadta, majd később beismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

A siófoki rendőrök a 20 éves magyaregresi lakost 2016. november 8-án információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!