Megölte a feleségét

2014. 11. 08., szo - 07:30
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszadobi rendőrök 20 percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába 2014. november 7-én 11 óra 37 perckor egy asszony tett bejelentést, mely szerint 81 éves anyósát holtan találta tiszadobi otthonában. A bejelentő elmondta, hogy az idős nőt feltehetően egy baltával bántalmazták, amely a lakásban van. A Tiszadobi Rendőrőrs munkatársai azonnal a helyszínre mentek és az adatgyűjtés közben felmerült az információ arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt az idős nő férje követhette el. A tiszadobi körzeti megbízott a bejelentést követő 20 percen belül, a házaspár egyik gyermeke tiszadobi házának udvarán elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerte tettét.

A Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya K. János 80 éves tiszadobi lakos ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.