Megszúrt egy nőt

2014. 04. 06., v - 09:44
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vett egy 35 éves férfit, aki Mátraverebélyben egy konyhakéssel szúrt meg az utcán egy nőt.

A jelenleg rendelkezésre álló  adatok alapján a gyanúsított 2014. április 5-én 18 óra 30 perc körüli időben Mátraverebélyben a Rózsadomb úton szóváltást követően késsel megszúrt egy 38 éves nőt, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A  Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei R. Pált  a bejelentést követően a helyszínen elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A férfit  a nyomozók - őrizetbevétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.