Menekülés közben elhagyta személyi igazolványát – videóval

2016. 10. 13., cs - 08:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök XVIII. kerületi lakcímén fogták el azt a férfit, aki egy családi ház udvarából lopott szerszámokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat B. Jenő 50 éves budapesti lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. október 8-án 13 óra körül bement egy Budapest XVIII., Bem utcai ház udvarába, ahol több tízezer forint értékben szerszámokat (fúrógépet, csőkulcsot, villáskulcs- és szerszámkészletet) pakolt egy táskába, majd azzal sietve távozott. A sértett a házból észrevette a férfit és utána szaladt. B. Jenő menekülés közben elesett és a nála lévő táskából kiszóródtak az útra a lopott szerszámok, valamint a zsebéből kiesett a személyi igazolványa. A sértett azt felvette, leolvasta róla a nevet és az adatokat, majd a férfi kikapta a kezéből az igazolványát és elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály és a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai pár órával később B. Jenőt lakcímén elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök kezdeményezték a férfi gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogatóparancs !

Rákos Istvánt keressük az erdőkertesi életellenes bűncselekménnyel kapcsolatban.

 

Keressük őket

Az egri rendőrök lopás miatt folytatnak eljárást.

 

Lezárt akta: „Na mi van, nem ütöd le?"

A nagykátai rendőrök befejezték azt a büntetőügyet, amelynek tettesei – egy 34 éves nő és akkor 17 éves társa - a gyanú szerint a nagykátai vasútállomáson elvették áldozatuk 3.000 forintját és 3 szál cigarettáját miközben egyikük meg is ütötte.