Mindketten őrizetben

2015. 04. 30., cs - 16:40
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A házkutatások alkalmával élő kannabisz növényeket, valamint kábítószergyanús növényi származékot is lefoglaltak a siklósi rendőrök.

Büntetőeljárás indult a Siklósi Rendőrkapitányságon két férfival szemben, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy kiskassai családi ház hátsó részén álló melléképület tetején összesen 121 tő kannabisz növényt neveltek.

A házkutatáskor a rendőrök a növényi egyedeket, valamint a termesztéséhez használt eszközöket lefoglalták. Ezt követően a beszerzett adatok alapján további házkutatásokat tartottak, ahol több mint 2000 gramm kábítószergyanús növényi származékot is lefoglaltak. A 35 éves N. Imre, illetve a 40 éves G. Ferenc gyanúsítotti kihallgatásukkor a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését elismerték, elmondták, hogy az elmúlt időszakban rendszeresen fogyasztottak a marihuánából, amelyet saját célra termesztettek.

Velük szemben – őrizetbe vételük mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást. A Siklósi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsított esetében kezdeményezi az előzetes letartóztatás elrendelését. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.

 

Elfogtak egy 62 éves embercsempészt

Az idős külföldi 42 határsértőt szállított egy ponyvás kisteherautóban, aminek rakterében elviselhetetlen hőség volt, amikor megállították a rendőrök.