Őrizetben a mátételki emberölés gyanúsítottja - frissítve

2015. 11. 30., h - 11:30
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói beazonosították a 80 éves asszony megölésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit.

Mint arról korábban beszámoltunk, hozzátartozói holtan találták 2015. november 26-én 13 óra 45 perckor mátételki otthonában az ott lakó 80 éves asszonyt. A helyszíni és halottszemle adatai alapján az idős nőt ismeretlen tettes megölte. A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett halálát bántalmazás okozta.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 3 napon belül beazonosították és 2015. november 29-én 14 óra 41 perckor lakóhelyén elfogták az emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi lakost.

 

T. Krisztiánt őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.