Őrizetben a rabló

2015. 12. 15., k - 09:24
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elkövetőt elfogták a pécsi rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 21 éves P. Dávid megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. december 13-án 22 óra 30 perc körüli időben Pécsett, egy társasházi lakásban idős rokonát először tettleg bántalmazta, majd tőle egy késsel pénzt követelt. A sértett a fenyegetés hatására a nála lévő készpénzt átadta, amivel az elkövető távozott a helyszínről.

Az intézkedő rendőrök a férfit 2015. december 14-én 0 óra 40 perckor Pécsett elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A 21 éves férfival szemben a Pécsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - folytat büntetőeljárást, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.