Őrizetben az erőszaktevő férfi

2015. 01. 04., v - 09:12
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A 28 éves férfi késsel fenyegette és közösülésre kényszerítette a fiatalkorú lányt Győrben.

A rendőrség ügyeletére 2015. január 3-án 19 óra 51 perckor érkezett bejelentés, hogy a hazafelé tartó 17 éves lányt egy férfi késsel fenyegette és megerőszakolta. A támadót a lány édesapja elfogta és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A szexuális erőszakkal gyanúsítható férfit az egyenruhások elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított rablás miatt letöltendő bűntetéséből két napja szabadult a Sopronkőhidai Fegyházból. A győri lakótelepen 2015. január 3-án kora délután egy 21 éves asszony után ment a lépcsőházba, a liftben kést szorított a nyakához és azzal fenyegette, hogy megöli. A sértettnek sikerült elmenekülni. Az autóbuszról hazafelé tartó lányt kora este hátulról megtámadta, kést szorított az arcához és akarata ellenére közösülésre kényszerítette.  Az erőszak elkövetéséhez használt kést a rendőrök lefoglalták.

 

A Győri Rendőrkapitányság tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Balázs 28 éves kaposvári lakost őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.