Orvhalászok akadtak horogra

2014. 05. 22., cs - 15:01
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bőcs külterületén érték tetten a kormányhivatal halászati-vadászati felügyelői azt a triót, akik engedély nélkül halásztak a Hernád folyón.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. május 21-én 11 óra 37 perckor érkezett bejelentés, miszerint a Hernád-folyó bőcsi szakaszán három férfi engedély nélküli horgászatot folytat.

A helyszínen a felügyelők által visszatartott elkövetőket a kiérkező járőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

A 48 éves H. János és a 38 éves G. Norbert bőcsi lakosok, valamint fiatalkorú társuk kihallgatásuk során a terhükre rótt bűncselekményt elismerték.

 

A beismerő vallomást tett terheltekkel szemben az orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal üzleteltek

Ezúttal Tiszaburán csaptak le a rendőrök új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.
Gyanúsítottként hallgatták ki a házaspárt, akik őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

 

Keressük a halálos baleset tanúit

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.