Vadkendert termesztett Gulácson

2014. 09. 24., sze - 14:33
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A vadkender magját internetről rendelte a férfi, amit elvetett és a növényt háza melléképületében nevelte.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Róbert 34 éves gulácsi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi internetről rendelt vadkender magot, amit elültetett és gulácsi házának melléképületében nevelte a növényt. A rendőrök 2014. szeptember 23-án tartottak házkutatást a férfi házában, hol 142,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, egy tő vadkendert valamint a kábítószer termesztéséhez házilag készített különböző berendezési tárgyakat foglaltak le. A gyanúsított kihallgatása alatt beismerő vallomást tett, elmondása alapján saját fogyasztásra termesztette a marihuánát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.