Varázsgombát termesztett

2016. 04. 19., k - 12:40
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Illegális mini-üvegházat számoltak fel egy nyíregyházi panelban a rendőrök. (+ videó)

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást a 35 éves T. Tibor ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az interneten rendelt spórákból kábítószernek minősülő hallucinogén tartalmú gombát termesztett nyíregyházi lakásán. A rendőrök a 2016. április 14-én tartott házkutatáson a különböző fejlődési stádiumban lévő gombákon kívül a termesztéshez használt eszközöket foglaltak le. Azt még vizsgálja a nyomozóhatóság, hogy a gyanúsított árulta is, vagy csak fogyasztotta az illegális anyagot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefoglaltuk

Röszke közúti határátkelőhelyen egy újabb körözött autót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök.

 

Őrizetben újabb három díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik új pszichoaktív anyagot árultak Encsen, Mérán, és Ináncson.

 

Ismét véget ért egy sorozat

Az esztergomi nyomozók főként gázolajlopásra szakosodott elkövetőket fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Elvette ismerőse telefonját

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobilt, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.

 

Forgalomkorlátozás az M1-es autópályán

Az autópálya, Ausztria felé vezető oldalán Győr térségében történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt a járművek a belső sávon közlekedhetnek.