Zokniban és zacskóban ment betörni

2014. 03. 25., k - 08:42
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lakossági bejelentés alapján értek tetten a szegedi rendőrök egy betörőt.

Egy állampolgár hívta a rendőrség segélyhívószámát 2014. március 25-én nem sokkal éjfél után és bejelentette, hogy valaki betört a szegedi Kormányos utca egyik lakásába. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottja a nyitott ablakon keresztül mászott be az ingatlanba, ahol tetten ért egy 45 éves férfit. A betörő azt mondta, hogy ott lakik, de ennek ellentmondott, hogy a kezére zoknit, a lábaira pedig zacskót húzott.

Az egyenruhások kiderítették, hogy a férfi egy ajtóval arrébb van bejelentve. Azt használta ki, hogy a szomszédja – egy idős nő – a kórházban van.

A rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Lopás vétsége kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.