Aki felismeri, jelentkezzen!

2015. 06. 16., k - 10:20
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Sértettek jelentkezését várja a Kaposvári Rendőrkapitányság.

A Kaposvári Rendőrkapitányság 14010/1245/2015. bűnügyi számon folytat eljárást csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló információk alapján egy ismeretlen férfi 2015. május 5-én 10 óra körüli időben Kaposvár külterületén több kannában, összesen 540 liter gázolajat értékesített egy helyi lakosnak. A sértett csak otthon vette észre, hogy a kannákat vízzel töltötték fel gázolaj helyett.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi 30 év körüli, erős testalkatú, 180 centiméter magas, rövid hajú, borostás, a cselekmény elkövetésekor narancssárga színű kantáros munkásruhát viselt.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható férfit felismerik, illetve akiknek gázolajat kínált eladásra, vagy akiket a fenti módszerrel megkárosított.

                      

                      

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.