Lopás miatt keressük – videóval

2017. 02. 28., k - 11:32
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség keresi a felvételen látható nőket, akik két bőröndöt loptak el egy újpalotai társasház elől.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága 01150/203/2017. bűnügyi számon nyomozást indított lopás vétsége miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettesek 2017. február 8-án 16 óra 50 perc körül ellopták a sértett őrizetlenül hagyott bőröndjeit egy Budapest XV. Erdőkerülő utcai társasháza elől. A táskákban a munkájához szükséges szakács eszközök – szakács ruhák, fenő-, és díszítőkés – voltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-70-903-1875 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy írjon a 15rk@budapest.police.hu e-mail címre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.