Mercedeseket foglaltak le Kiszomboron

2015. 05. 21., cs - 10:13
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Engedély nélkül hozták el a kisteherautókat Németországból.

A kiszombori határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre két román férfi két német honosságú Mercedes Sprinterrel 2015. május 20-án 10 órakor. Az ellenőrzés során a határrendészek felvették a kapcsolatot a járműveket bérbe adó céggel. Az ügyintéző elmondta, hogy a bérelt kisteherautók engedély nélkül hagyták el az országot. A jelzést követően a német hatóságok azonnal elrendelték a gépjárművek körözését és a rendőrök lefoglalták azokat.

Ügyükben a további eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE Irodája folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefoglaltuk

Röszke közúti határátkelőhelyen egy újabb körözött autót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök.

 

Őrizetben újabb három díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik új pszichoaktív anyagot árultak Encsen, Mérán, és Ináncson.

 

Ismét véget ért egy sorozat

Az esztergomi nyomozók főként gázolajlopásra szakosodott elkövetőket fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Elvette ismerőse telefonját

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobilt, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.

 

Forgalomkorlátozás az M1-es autópályán

Az autópálya, Ausztria felé vezető oldalán Győr térségében történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt a járművek a belső sávon közlekedhetnek.