Műszaki hiba miatt szünetel a határátléptetés Barabáson

2014. 12. 18., cs - 13:56
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ukrajnába tartók válasszák a 8-16 óra között üzemelő lónyai, a 0-24 óráig üzemelő záhonyi, tiszabecsi vagy beregsurányi közúti határátkelőhelyek valamelyikét.

A barabási közúti határátkelőhelyen 2014. december 18-án 13 óra 45 perctől - az ukrán oldalon fennálló műszaki hiba folytán - előre nem látható ideig szünetel a határátléptetés. Felhívjuk az Ukrajnába utazók figyelmét, hogy a határátlépésre válasszák a 8-16 óra között üzemelő lónyai, a 0-24 óráig üzemelő záhonyi, tiszabecsi vagy beregsurányi közúti határátkelőhelyek valamelyikét, ahol nem kell várakozásra számítaniuk. Útnak indulás előtt célszerű előzetesen tájékozódni az aktuális határforgalmi helyzetről a police.hu honlap határinfo oldalán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.