Őrizetből őrizetbe

2016. 06. 01., sze - 13:08
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Migráns harapott meg illegális bevándorlót.

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumában 2016. május 31-én kora este jelezte egy 18 éves afgán férfi a szolgálatot teljesítő egyik fegyveres biztonsági őrnek, hogy egy másik menekültügyi őrizetes férfi a bal füléből kiharapott egy darabot. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával bűnügyi őrizetbe vették a harapóként azonosított 22 éves afgán állampolgárt.

 

A gyanúsítottat 2016. április 26-án fogta el a rendőrség Ásotthalom térségében, amikor illegálisan lépett Magyarország területére, majd – miután elhagyta a számára kijelölt nyitott befogadó intézményt – 2016. május 4-én ismét elfogták Hegyeshalom közelében. A sértett 2016. április 25-én került nyitott befogadó állomásra, ahonnan eltávozott, majd 2016. május 1-jén fogták el Lébény közelében, és helyezték el őrzött befogadó központban.

 

A sérültet kórházba szállították, a kiharapott füldarab nem került elő.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.