Elfogták a „szemérmetlent”

2015. 09. 29., k - 14:08
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a férfi a Kiskunfélegyháza belvárosában leparkolt autójában szeméremsértő módon mutogatta magát.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. szeptember 17-én és 2015. szeptember 23-án a Kiskunfélegyháza belvárosában leparkolt autójában önkielégítést végzett, amelyet a gépkocsi mellett elhaladók is láttak.

 

A kiskunfélegyházi nyomozók az adatgyűjtések eredményeként beazonosították a szeméremsértés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. Az 54 éves Sz.-Sz. István gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte tettét. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.