Felesége autójának a rendszámtábláit használta

2014. 07. 22., k - 11:47
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során bukott le a "szerelő".

A járőrök 2014. július 20-án 11 óra 15 perckor ellenőrzésre állítottak meg egy Fiat Scudo típusú járművet Sopron egyik utcájában. Az intézkedők megállapították, hogy az autó forgalmi rendszámát a hatóság egy Opel Zafíra típusú járműre adta ki. A 41 éves járművezetőt a rendőrök előállították, a helyi lakos gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, hogy a rendszámtáblákat a felesége járművéről ő szerelte át.  

A Soproni Rendőrkapitányság a sofőr ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.