Műszaki cikkeket akart lopni

2016. 10. 26., sze - 09:29
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A biztonsági őr tartóztatta fel a gyanúsítottat a zalaegerszegi áruházban.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 41 éves férfi 2016. október 25-én 13 óra körül Zalaegerszegen, az egyik áruházból pendrive-ot, hálózati adaptert és USB töltőket próbált meg ellopni. A gyanúsított a termékekről eltávolította az áruvédelmi eszközt és fizetés nélkül akart távozni az üzletből. A férfit a biztonsági őr tartóztatta fel a rendőrök kiérkezéséig.

A zalaegerszegi járőrök a 41éves személyt a helyszínen elfogták, előállították, majd őrizetbe vétele mellett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!