Műszaki cikkeket akart lopni

2016. 10. 26., sze - 09:29
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A biztonsági őr tartóztatta fel a gyanúsítottat a zalaegerszegi áruházban.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 41 éves férfi 2016. október 25-én 13 óra körül Zalaegerszegen, az egyik áruházból pendrive-ot, hálózati adaptert és USB töltőket próbált meg ellopni. A gyanúsított a termékekről eltávolította az áruvédelmi eszközt és fizetés nélkül akart távozni az üzletből. A férfit a biztonsági őr tartóztatta fel a rendőrök kiérkezéséig.

A zalaegerszegi járőrök a 41éves személyt a helyszínen elfogták, előállították, majd őrizetbe vétele mellett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.