Nem esett baja

2016. 09. 08., cs - 08:27
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgári összefogás egy idős bácsi megmentéséért Nagyharsányban.

Egy aggódó nagyharsányi asszony kért segítséget a siklósi rendőröktől 2016. szeptember 6-án, akinek 73 éves férje a reggeli órákban lakásáról ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról.

A rendőröknek sötétedésig egy nagy kiterjedésű erdős területig sikerült lekövetniük az idős férfi nyomait. Másnap hajnalban a Siklósi Rendőrkapitányság rendőreiből és a Nagyharsány polgármesterének vezetésével érkező helyi önkéntesekből szerveződött kutatócsapat alapos terepkutatásba kezdett, amelynek eredményeként a reggeli órákban Nagyharsány és Beremend községek közötti sűrű, erdős területen megtalálták az eltévedt idős bácsit, aki körülbelül tíz kilométer megtétele után pizsamában, zokniban egy fa tövében üldögélt. A rendőrök a férfit hordágyon hozták ki az erdőből, majd gondoskodtak orvosi ellátásáról.

 

A Siklósi Rendőrkapitányság és Nagyharsány település polgárainak gyors, és hatékony összefogásának köszönhetően az eltévedt idős bácsinak az ijedtségen kívül nem esett baja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.