Országos összesítő

2015. 09. 24., cs - 05:32
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: ebből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy életét vesztette, 14 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 297 személyt fogott el, ebből 50 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 81 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 237 személyt állítottak elő, köztük 113 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és további 14 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 86 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 2015. szeptember 23-án 0 óra és szeptember 23-án 24 óra közötti időszakban 10.046 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek, ebből 102 főt a magyar-szerb határszakaszon, 9.939 főt a magyar-horvát határszakaszon vontak intézkedés alá. Közokirat-hamisítás miatt 3 személyt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.