Országos összesítő

2015. 09. 24., cs - 05:32
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: ebből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy életét vesztette, 14 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 297 személyt fogott el, ebből 50 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 81 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 237 személyt állítottak elő, köztük 113 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és további 14 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 86 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 2015. szeptember 23-án 0 óra és szeptember 23-án 24 óra közötti időszakban 10.046 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek, ebből 102 főt a magyar-szerb határszakaszon, 9.939 főt a magyar-horvát határszakaszon vontak intézkedés alá. Közokirat-hamisítás miatt 3 személyt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.