Országos összesítő

2015. 09. 24., cs - 05:32
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: ebből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy életét vesztette, 14 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 297 személyt fogott el, ebből 50 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 81 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 237 személyt állítottak elő, köztük 113 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és további 14 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 86 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 2015. szeptember 23-án 0 óra és szeptember 23-án 24 óra közötti időszakban 10.046 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek, ebből 102 főt a magyar-szerb határszakaszon, 9.939 főt a magyar-horvát határszakaszon vontak intézkedés alá. Közokirat-hamisítás miatt 3 személyt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.