Országos összesítő

2015. 09. 25., p - 06:42
ORFK Kommunikációs Szolgálat

24 óra.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 61 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy személy életét vesztette, 16 súlyos, 44 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 166 személyt fogott el, közülük 63 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 66 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. 214 személyt állítottak elő, köztük 95 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további négy személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 115 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 2015. szeptember 24-én 0 óra és szeptember 24-én 24 óra közötti időszakban 8104 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek, ebből 298 főt a magyar-szerb határszakaszon, 7804 főt a magyar-horvát határszakaszon vontak intézkedés alá. Közokirat-hamisítás miatt négy személyt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.