Országos összesítő

2015. 12. 05., szo - 05:29
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei.

 

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 47 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 személy életét vesztette, további 14 közlekedési baleset súlyos, 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 112 személyt fogott el, közülük 76 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 28 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. 218 személyt állítottak elő, köztük 110 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 112 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 2015. december 4-én 0 óra és 2015. december 4-én 24 óra közötti időszakban tiltott határátlépés miatt 1 főt fogtak el, további 6 személlyel szemben közokirat–hamisítás miatt indult büntetőeljárás.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak kocsikázni akart egyet

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki egy 31 éves német férfit.

 

Mára rácsok mögött

A monori rendőrök nem először fogtak el egy 20 éves férfit, akinek a nevéhez több, az elmúlt időszakban elkövetett bűncselekmény is köthető. A bíróság letartóztatta.

 

Márkahű autótolvaj

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy három azonos márkajelzésű autót lopott el, és hamis személyazonosságot is kreált magának.

 

Álprofillal csalt ki pénzt

Pénzügyi segítséget ígért bankkártyaadatokért cserébe egy zalai fiatal. A sárvári rendőrök információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt folytatnak eljárást ellene.

 

Nyolc körözött rendőrkézen

Az elmúlt napon Győrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Csornán intézkedtek a rendőrök körözés hatálya alatt álló személyekkel.