Országos összesítő

2013. 11. 04., h - 06:20
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A hosszú hétvége eseményei számokban.

Az elmúlt 72 órában a rendőrök 110 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 4 balesetben 4 személy vesztette életét, 46 súlyos, 60 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök összesen 525 személyt fogtak el, közülük 267 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 99 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 821 személyt állítottak elő, ebből 216 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 304 esetben történt.

A határrendészeti eseményeket összesítve 133 főt tiltott határátlépés, 3 személyt embercsempészés,  9 személyt közokirat-hamisítás miatt fogtak el a rendőrök.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.