Pozitív érték az alkoholszondán

2017. 02. 09., cs - 09:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai járőrök egy szlovén állampolgárral szemben intézkedtek, aki járművével az úttest bal oldalán, forgalommal szemben közlekedett.

Az egyenruhások 2017. február 8-án 20 óra 19 perckor Letenyén, a Kárpáti utcában egy 49 éves szlovén állampolgárságú férfit ellenőriztek, aki személyautójával az úttest bal oldalán, forgalommal szemben közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott.

A járőrök a férfit mintavétel céljából előállították, majd járművezetői engedélye elvételét követően, ittas járművezetés vétsége miatt eljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.