Rendőrkézen a bolti tolvajok

2015. 01. 23., p - 13:30
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A menekülő telefon tolvajt a rendőrök fogták el, nőtársát az üzletben a biztonsági őrök tartóztatták fel.

A rendőrség ügyeletét 2015. január 22-én 14 óra 58 perckor bolti lopásról értesítették. A bejelentő elmondta, egy férfi és a vele lévő nő mobiltelefont kíséreltek meg eltulajdonítani a győri bevásárlóközpontból. A férfi a készüléket a dobozából kivette és fizetés nélkül akarta kivinni az üzletből. A biztonsági szolgálat a 30 éves nőt a kijáratnál feltartóztatta és az irodába kísérte. Társa ellenállt, a biztonsági őrökkel dulakodni kezdett, majd a bejárati ajtó üvegét kitörte és elfutott az üzletből. Menekülés közben a lopott telefont eldobta.

A helyszínre érkező egyenruhások szolgálati gépkocsijukkal követték a férfit, aki a kerítésen átmászott és egy lakótömbben próbált elrejtőzni. A rendőri felszólításnak nem engedelmeskedett, ezért az egyenruhások megbilicselték és előállították. A Győri Rendőrkapitányság a 30 éves győri lakosok ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.