Szomszédok estek egymásnak

2016. 06. 13., h - 09:25
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Mindkét férfi ellen nyomozás indult a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök egy 61 éves pécsi férfit, aki 2016. június 11-én 21 óra körül lakásának erkélyén dohányzott, majd a felette lévő erkélyről vizet öntöttek és virágföldet szórtak le. A férfi ezt megelégelte és egy vödör vízzel felment a felső szomszédhoz, megvárta, míg ajtót nyit, majd leöntötte. A 49 éves szomszéd egy fém járóbottal fejen ütötte a feldühödött férfit, majd dulakodni kezdtek. A kiérkező rendőrök mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra.

A 61 éves férfi ellen garázdaság vétség, 49 éves szomszédja ellen súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja nyomoznak a pécsi rendőrök. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!

 

Emberölés Mánfán

Bűncselekmény áldozata lett egy 26 éves nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt – a nő 39 éves élettársát – a helyszínen elfogták.