Utcán bántalmazta a sértettet

2017. 02. 18., szo - 09:43
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslat egy 37 éves csurgói nő ellen.

A gyanúsított 2016. május 28-án az esti órákban az egyik letenyei társasház előtt, egy korábbi sérelem miatt rátámadt az ott tartózkodó sértettre, akit többször megütött. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Letenye Rendőrőrs a 37 éves nő ellen garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.