Zaklatás a világhálón

2014. 02. 07., p - 12:43
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a bajai férfi ellen, aki a világhálón zaklatott egy budapesti nőt.

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki több alkalommal is internetes közösségi oldalon keresztül kapcsolatfelvételre törekedett egy budapesti nővel. 

 

A rendelkezésre álló adatok alapján M. Gábor 38 éves bajai lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. októbere óta internetes közösségi oldal levelező rendszerén, illetve egyéb elektronikus formában rendszeresen próbálta felvenni a kapcsolatot egy budapesti nővel. Ugyan a sértett nem reagált a férfi üzeneteire, és még az internetes oldalát is letiltotta tőle, ennek ellenére M. Gábor személyesebb kapcsolatfelvételre is törekedett. A nő ismerősein keresztül megpróbálta kideríteni a lakcímét, hogy aztán felkereshesse őt. A nő végül megelégelve ezt, feljelentés tett a rendőrségen.   

 

A nyomozást a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, a keletkezett iratokat a rendőrök 2014. február 7-én vádemelési javaslattal adják át a Bajai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.