Zala megyei összesítő

2016. 09. 05., h - 08:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 21 főt állítottak elő és egy főt fogtak el bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabálysértés miatt.

Négy esetben alkoholfogyasztást jelzett a szonda a járművezetőknél 2016. szeptember 4-én Zala megyében.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartás elrendeléséről határozott azzal az 54 éves férfivel szemben, aki Szepetneken, a közös lakásukban szóváltást követően bántalmazta élettársát. A támadó egy járólapot ütött a sértett térdének. A rendőrök a bejelentést követően lakcímén elfogták az agresszív férfit, akit előállítottak a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei 2016. szeptember 4-én 21 órakor őrizetbe vett egy 40 éves helyi férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vége a bujkálásnak

A Tolna megyei felderítők és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési nyomozói Spanyolországban közösen találták meg a nyolc év fegyházbüntetésre ítélt bűnszövetséget irányító bogyiszlói nőt.

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.