Zala megyei összesítő

2016. 09. 05., h - 08:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 21 főt állítottak elő és egy főt fogtak el bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabálysértés miatt.

Négy esetben alkoholfogyasztást jelzett a szonda a járművezetőknél 2016. szeptember 4-én Zala megyében.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartás elrendeléséről határozott azzal az 54 éves férfivel szemben, aki Szepetneken, a közös lakásukban szóváltást követően bántalmazta élettársát. A támadó egy járólapot ütött a sértett térdének. A rendőrök a bejelentést követően lakcímén elfogták az agresszív férfit, akit előállítottak a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei 2016. szeptember 4-én 21 órakor őrizetbe vett egy 40 éves helyi férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Zéró tolerancia

Éjszakai ellenőrzés mérlege Óbudán: 51 járművezetőből öt bizonyult ittasnak, egy kábítószer hatása alatt állt.