Halálos baleset az Örs vezér terénél - friss! (Képekkel)

2013. 08. 14., sze - 07:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Villamos megállóba hajtott a Fehér út irányából az Örs vezér tere felé közlekedő személyautó.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2013. augusztus 14-én 7 óra körüli időben Budapest XIV., Örs vezér terénél egy személygépjármű a korlátot átszakítva a 3-as villamos megállójába hajtott. Jelenlegi adataink szerint a baleset során 1 nő életét vesztette, többen megsérültek.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett megálló körüli területet a rendőrség lezárta, mely a közúti közlekedési forgalomban torlódást eredményezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.