Közúti ellenőrzés a Rekettyésben

2014. 06. 26., cs - 14:15
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Társhatóságokkal közösen ellenőriztek a Heves megyei rendőrök. Fotó !

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal valamint a Heves Megyei Közlekedési Felügyelőség szakembereivel közösen - 2014. június 25-én 16 órától 22 óráig fokozott forgalomellenőrző közúti ellenőrzést tartott az M3-as autópálya Rekettyés pihenőhelyén.

Az ellenőrzés elsődleges célja mind a magyar, mind a külföldi tehergépjármű-vezetők figyelmének felhívása a vezetési és pihenőidő betartásának valamint a látni és látszani elv fontosságára.

A fokozott ellenőrzés során 73 személy- és 37 tehergépjárművet vezettek ki a rendőrök a pihenőhelyre, mely során a hatóságok többek között biztonsági öv használatának elmulasztása, nemzetközi közúti közlekedési szabályok megsértése és a pihenőidő be nem tartása miatt kezdeményeztek eljárásokat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefoglaltuk

Röszke közúti határátkelőhelyen egy újabb körözött autót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök.

 

Őrizetben újabb három díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik új pszichoaktív anyagot árultak Encsen, Mérán, és Ináncson.

 

Ismét véget ért egy sorozat

Az esztergomi nyomozók főként gázolajlopásra szakosodott elkövetőket fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Elvette ismerőse telefonját

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobilt, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.

 

Forgalomkorlátozás az M1-es autópályán

Az autópálya, Ausztria felé vezető oldalán Győr térségében történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt a járművek a belső sávon közlekedhetnek.