Összetörték Radnóti Miklós szobrát

2013. 11. 18., h - 12:14
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az autó vezetője relatív gyorshajtás miatt elvesztette uralmát járműve felett és a szobornak ütközött.

A rendőrség ügyeletét 2013. november 17-én reggel értesítették arról, hogy az 1-es főúton, a Győr határában lévő Radnóti-szobrot összetörték. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a rongálást gépkocsival okozták. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gépkocsivezető relatív gyorshajtás miatt elvesztette uralmát járműve felett, letért az útról és a szobornak ütközött. Az autó vezetője az általa okozott balesetről nem tett bejelentést, elhagyta a helyszínt.

A helyszínelők Öttevény határában, az árokban megtalálták azt a Mercedes gépkocsit, amivel a szobornak nekihajtottak. A Győri Rendőrkapitányság közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés miatt indított eljárást. Keresi a személygépkocsi vezetőjét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.